:EPC:  Energy Performance Consultants   

Start Contact

Bedrijfsvoorstelling EPC/EAP/enz Isolatie Informatief Algemene voorwaarden

Wat is EPC?
Omhoog

 

Wat is EPC?
EPC wettelijk verplicht
EPC Prijzen
EPC actief in ...
EPC aanvragen

Wat is een EPC certificaat ??

Het EPC certificaat is een juridisch document dat de energieprestatie van de betroffen woning weergeeft , onafhankelijk van de gebruiker ( gezinssituatie , uren aanwezigheid ) , maar wel rekening houdend met de voorhanden zijnde gebouwsconstructieelementen en verwarmings en sanitaire warm water installaties . 

Deze energieprestatie wordt uitgedrukt in een kengetal , die een berekend jaarlijks primair energieverbruik mer m2 nuttige vloeroppervlakte  ( kWh/m2 ). 

Verder vermeldt een EPC certificaat op summiere wijze een aantal tips om het energieverbruik te verbeteren . Deze maatregelen zijn NIET verplicht uitvoerbaar door de eigenaar .

Het EPC certificaat en  kengetal laat potentiele kopers / huurders toe verschillende panden met elkaar energetisch te vergelijken . De positionering van de woning op een gekleurde schaal laat in een oogopslag toe de efficientie van de woning te beoordelen .  


Het EPC certificat is dus NIET een OK / NIET OK certificaat . U heeft er dus zowel als verkoper of verhuurder baat bij dat het certificaat getrouw de werkelijke prestatie van uw onroerend weerspiegelt . Als specialist in energie aspecten van woongebouwen staan wij garant voor de correcte afhandeling van uw dossier .  

Wie is gemachtigd een EPC certificaat op te stellen ? 

Enkel een door het VEA erkend energiedeskundige-type A is gemachtigd een geldig EPC certificaat op te stellen en af te leveren . 

Als gespecialiseerd energiedeskundige bieden wij U onze snelle ,vakkundige en prijsgunstige service aan . Geographische focus : Oostende en regio middenkust . 

 

 

[ Algemene Voorwaarden ] Start ] Contact ]

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan info@epc-kust.be
Copyright 2010 Colle and Associates BVBA Oostende
Laatst bijgewerkt: 23 februari 2010