:EPC:  Energy Performance Consultants   

Start Contact

Bedrijfsvoorstelling EPC/EAP/enz Isolatie Informatief Algemene voorwaarden

EPC Prijzen
Omhoog

 

Wat is EPC?
EPC wettelijk verplicht
EPC Prijzen
EPC actief in ...
EPC aanvragen

Prijzen EPC certificaten :  

De prijs voor een EPC hangt af van de complexiteit van het onroerend goed en zijn installaties , zijn omvang / volume (m2 ,m3) , het aantal vloeren en vrijz gevels en de voorhanden zijnde bruikbare documentatie ( plannen , werffotos , etc) .  Een vrijstaande, meervloerige villa is natuurlijk complexer dan een klein volledig aangebouwd appartement . 

Basis tarief  : zie barema hieronder ( prijzen inclusief 21% BTW ). 

Kortingen : kunnen worden verleend op het basis tarief , afhankelijk van ligging , complexiteit en voorhanden zijnde documentatie . 

Gratis specifieke offerte : Aarzel dus niet en contacteer ons in elk geval , zodat we ,voor uw specifiek onroerend goed , een gratis en totaal vrijblijvende offerte kunnen opmaken . 

Op die manier zijn er voor U als opdrachtgever geen verrassingen in petto : U weet precies wat de EPC U zal kosten . 

Basis barema : 

basis prijs volledige bouwplannen aanwezig (*)
studio ( 1 vloer ) € 140 € 125
appartement € 165 € 150
appartement type duplex ( 2 vloeren ) € 190 € 175
appartement type triplex  ( 3 vloeren ) € 215 € 200
eengezins-rijwoning ( 2-gevel woning ) € 190 € 175
halfopen bebouwing ( 3-gevel woning ) € 215 € 200
open bebouwing ( 4-gevel woning ) € 240 € 225
studentenhome Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag

Prijzen inclusief BTW , verplaatsing , en administratie kosten , en geldig voor heel de kuststrook ( De Panne tot Knokke).

(*) = enkel indien tijdens het plaatsbezoek een volledige set bouwplannen wordt voorgelegd en meegegeven. De plannen dienen nauwkeurig te zijn , conform de huidige situatie van de wooneenheid , en omvatten zowel verdiepingsplannen als gevel aanzichten , en detailplannen ,  allen met volledige maataanduiding . 

Voor het plaatsbezoek wordt er uitdrukkelijk van uit gegaan dat vrije toegang tot ALLE lokalen en installaties( inclusief eventuele gemeenschappelijke stooklokalen in appartementsgebouwen) is verzekerd . Is dit niet het geval worden kosten voor een extra verplaatsing in rekening gebracht !

 

Voor objecten gelegen buiten de directe kuststreek , gelieve ons eerst telefonisch of per email te contacteren voor een vrijblijvende offerte .


Voor gelijktijdige opmaak van EPCs voor een aantal totaal identische appartementen in één en het zelfde gebouw : gelieve ons eerst telefonisch of per email te contacteren voor een vrijblijvende offerte . 

 

[ Algemene Voorwaarden ] Start ] Contact ]

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan info@epc-kust.be
Copyright © 2010 Colle and Associates BVBA Oostende
Laatst bijgewerkt: 09 april 2010